Ditë takimesh me përfaqësues të Coventry University dhe intervista për pranim direkt!

Ejani dhe përjetoni se si është të studioni në Coventry University, dhe provoni nëse mund të pranoheni direkt! 

Tiranë më 26 Korrik 2017


people profiles

ZYRA INTEGRAL


Mos hezitoni të regjistroheni për të lënë takimin që mund t’ju ndryshojë rrjedhën e jetës tuaj! 

Të studiuarit jashtë është një eksperiencë që ju ndryshon jetën. Hidhni hapin e parë drejt karierës së ëndrrave tuaja! Investoni për një të ardhme të sigurt drejt rrugës së suksesit. Tashmë mundësia për ta bërë këtë është fare pranë jush. 

Takim me përfaqësuesin e Coventry University nga Anglia në zyrën e Integralit! Të mërkurën më datë 26.07.2017 në zyrën tonë do të jetë i pranishëm Z. Claudiu Iordache. Ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimin e programeve që ofrohen, si dhe do të keni mundësi të aplikoni direkt dhe të jepni provimin e anglishtes në mungesë të IELTS UKVI.

Lexoni më shumë për Coventry>>>

Përse duhet të zgjedhim Coventry University?

Coventry University është vendi ideal për të studiuar, për të cilin mund të krenohemi me:

  • Cilësinë e lartë të mësimdhënies: Një nga universitetet më prestigjoz në Angli për mësimdhënie dhe suport akademik. 
  • Partneritet me fokus në punësim: 94% punësim ose studime të mëtejshme në bashkëpunim me kompani të mëdha siç janë: Jaguar, Land Rover, Delloite, Lloyds Banking Group dhe shumë të tjera. 
  • Rankimi/renditja e Universitetit: Guarding League Table e ka shpallur atë Universitetin Modern të Vitit dhe e ka renditur në vendin e 15 në Angli. 
  • Diplomë e njohur ndërkombëtarisht: Nëpërmjet Programeve të Liderëve Global ku ju mund të takoni liderë aktual të industrive (si psh. Zv-Ministri i Nissan e deri tek astronautët e NASAs). Gjithashtu ju mund të merrni pjesë në udhëtime ndërkombëtare pune. 
  • Përvojë e shkëlqyer studentore: Është shpallur Universiteti i Vitit për nga eksperinca studentore, pasi 91% e studentëve të anketuar janë shprehur mjaft të kënaqur. 
  •  Kushte të shkëlqyera: Investime me vlerë mbi £200 milion për krijimin e kushteve duke filluar nga bibilioteka e arteve, godinat e studentëve dhe fakultetet (klasa të pajisura me teknologjinë më të fundit, praktika tregëtie, vizitë në aeroportin e avionëve ushtarakë Harrier, simulues fluturimi, tunele aerodinamike, investim mbi £33 milion për ngritjen e një ndërtese të re për shkenca shëndetësore dhe jetësore, e shumë të tjera).
  • Mundësi për të studiuar në kampusin e Londrës: E vendosur në zemër të zonës financiare të Londrës, mundëson një mjedis biznesi të kompletuar me eksperiencë profesionale. 

Na kontaktoni për të konfirmuar takimin: Cel.: 069 40 40 401 / 066 40 40 701; E-mail: arben@integral.al / cimi@integral.al >

Jeni të mirëpritur! 

Adresa: Rr. Abdyl Frashëri, Pall. 9, Shkalla 1, Kati 3, Ap. 5, Tirana, Albania

Tel. : 0422 52 065

Cel.: 069 40 40 401; 066 40 40 701

E-mail: info@integral.al


Web: www.integral.al

FB: Integral Programe Edukimi

Copyright © INTEGRAL 2017