ZGJIDHNI KAMPIN TUAJ TË PREFERUAR

Ju ftojmë të na vizitoni dhe të informoheni më shumë për këto kampe.

PËRGATITUNI PËR PROVIMIN E SAT NË USA

29 QERSHOR - 23 KORRIK

 SAT Summer Camp është një program akademik rezidencial, 4-javor, i projektuar për studentët ndërkombëtar që duan të përgatiten për provimet pranuese në universitet amerikane.  

Përgatitja për SAT Studentët zhvillojnë 5 ditë në javë orë mësimore SAT. Të shtunave, zhvillohen workshop-e për përgatitjen e eseve. Gjatë kursit studentët bëjnë 2 provime paraprake për të parë nivelin dhe mangësitë e tyre.

Visita nëpër kampuse Studentët ndjekin orët informative që zhvillohen nëpër kampuset tona për studentët që aplikojnë për në universitet. Kampuset tona janë Brown University, Harvard University, Boston College, MIT, TUFTS Univeristy dhe Boston University.

Leksione dhe Workshope Studentët tanë ndjekin: Leksionet nga profesorët e Harvard dhe MIT. Gjatë kësaj periudhe bëhen workshope në komapni të mëdha si Google dhe Microsoft. Përpos kësaj janë të pranishëm edhe në eventet që organizohen për Lidership dhe Inovacion.

Projekte individuale Një sfidë tjetër për studentët është edhe zhvillimi i projekteve individuale me impakt social. Kjo do të thotë që studentët zgjedhin një ide që është në fushën e tyre të interesit dhe nëpërmjet tij përpiqen te japin një impakt në shoqëri.

ose ....

MËSONI ANGLISHTEN NË USA

29 QERSHOR - 19 KORRIK

Bëhuni pjesë e kampit tonë veror të gjuhës angleze. Mësuesit janë pjesë e skuadrës tonë të kolegjeve dhe universiteteve më në zë të Amerikës.

15 orë mësimore

Profesorët e Harvard

Takim me Google

Visita në Boston

VENDET JANË TË LIMITUARA: NXITONI TË REZERVONI VENDIN TUAJ

Ju falenderojmë që na vizituat :)

Shkollat më të mira janë të parat që prenotohen! Ndaj ju sugjerojmë të mos i lini rezervimet në momentin e fundit.

Mos harroni: Konsulentet e Integral janë gjithmonë me ju për tju këshilluar dhe asistuar në cdo hap. Totalisht FALAS. 

Ndaj mos hezitoni të na kontaktoni në: ✉ : elena@integral.al / leidia@integral.al ☎ : +355 422 52 065 www.integral.al 


Ose regjistrohuni ▼▼▼ dhe ju kontaktojmë ne ☺