KURSET E GJUHËVE TË HUAJA - ME ÇMIME FANTASTIKE

➤ ANGLISHT A1/A2/B1/B2 48 Seanca / 90 min 

E HËNË ↦ 15: 30 - 17:00

E MËRKURË ↦ 15:30 -17:00

E PREMTE ↦ 15:30 - 17:00

20.000 ALL

➤ ANGLISHT C1 48 Seanca / 90 min 

E MARTË ↦ 18:00 - 19:30

E ENJTE ↦ 18:00 - 19:30

E PREMTE ↦ 18:00 - 19:30

Tashmë jemi lider në kurset e përgatitjes për provimet ndërkombëtare të TOEFL IBT dhe IELTS General/Academic. Studentët tanë që kanë mbaruar këto kurse kanë arritur rezultate maksimale në provime duke rritur në këtë mënyrë shanset e pranimit në shkollat më të mira në botë. Datat e provimeve janë afër! Hidhini një sy çfarë kemi përgatitur për ju ≫≫  

 ➤ TOEFL 20 Seanca / 90 min

E HËNË ↦ 17:00 - 18:30

E MËRKURË ↦ 17:00 - 18:30

E SHTUNË ↦ 12:30 - 14:00 

➤ IELTS 20 Seanca / 90 min

E MARTË ↦ 16:30 - 18:00

E ENJTE ↦ 16:30 - 18:00

E PREMTE ↦ 16:30 - 18:00

PËRSE DUHET TË NA ZGJIDHNI ?

♡ Rezultate të larta 

♡ Cmime konkuruese

♡ Pagesa me këste

♡ Staf profesional

➤ GJERMANISHT A1/A2/B1/B2/C1 23 Seanca / 120 min 

E HËNË ↦ 13:00 - 15:00

E ENJTE ↦ 13:00 - 15:00

Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", Nd.46, H4 , Ap.6 Njesia administrative 5, 1019, Tiranë , Albania ☎ : +355 422 52 065 ✉ : info@britanika.al www.britanika.al