OFERTË PËR KURSET E TOEFL/IELTS

Tashmë jemi lider në kurset e përgatitjes për provimet ndërkombëtare të TOEFL IBT dhe IELTS General/Academic. Studentët tanë që kanë mbaruar këto kurse kanë arritur rezultate maksimale në provime duke rritur në këtë mënyrë shanset e pranimit në shkollat më të mira në botë.

Datat e provimeve janë afër! Hidhini një sy çfarë kemi përgatitur për ju ≫≫ 

REGJISTROHUNI KËTU DHE PËRFITONI TESTIN PARAPRAK FALAS

KURS I SHKURTËR INDIVIDUAL

✣ Sipas dëshirës ✣ 5 seanca / 90 min

KURS I AVANCUAR 2 MUJOR

✣ 3 herë në javë ✣ 20 seanca / 90 min 

SEANCË ORIENTUESE

Seancë orientimi 60 min se si zhvillohet mësimi.

➽ KURSI I SHKURTËR INDIVIDUAL

Programi i këtij kursi përfshin 5 seanca / 90 minutëshe orientuese. Eshtë hartuar posaçërisht për studentët që nuk kanë mjaftueshëm kohë të përgatiten, por dëshirojnë rezultate të mira në provim. Programi përfshin përgatitjen për Listening, si të punosh në mënyrën e duhur për të kuptuar Reading, si të shkruash një letër apo ese të strukturuar saktë në Writing, si të përgjigjesh me fjalor të pasur në Speaking. Niveli i gjuhës për këtë kurs duhet të jetë C1.  

➽ KURSI I AVANCUAR 2 MUJOR

Përmban 20 seanca/ 90 minutëshe që zhvillohen 3 herë në javë . Niveli i gjuhës i nevojshëm për këtë kurs është B2+ ose C1. Gjatë kursit do të përgatiteni nga mësuesit tanë ekspertë, mbi teknikat ,shprehitë, fjalorin dhe vetëbesimin e duhur për të arritur rezultatin që dëshironi. Gjatë seancave do të kombinohen të katërta seksionet kryesore mbi të cilat zhvillohet testi si dhe do të zhvillohen teste praktike në kushte reale testimi.

REGJISTROHUNI KËTU DHE INFORMOHUNI MË SHUMË MBI OFERTËN TONË

STUDENTËT QË REGJISTROHEN ME NE , PËRFITOJNË FALAS ASISTENCËN NË REGJISTRIMET PËR ⇉

Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", Nd.46, H4 , Ap.6 Njesia administrative 5, 1019, Tiranë , Albania 

☎ : +355 422 52 065 ✉ : info@britanika.al 

www.britanika.al