REZERVO VENDIN TËND TANI. NA TELEFONONI:
04 22 52 065

MËNYRA MË E THJESHTË PËR TË KALUAR PROVIMET?
MËSONI GJUHËN ME MËSUES TË HUAJ!

FILLOJMË NË 26 SHTATOR!
PËR MË SHUMË INFORMACIONE:
+355 4 22 52 065

REZERVONI DERI MË DATË 24 SHTATOR DHE PËRFITONI FALAS MATERIALET CLIL!

         REGJISTROHUNI TANI       

 
 
 
Mësimi me përmbajtje dhe gjuhë të integruar (CLIL)
është një metodë e përshkruar si një revolucion i madh
metodologjik në mësimin e gjuhëve dhe është përqafuar
nga shumë vende te huaja. Të gjitha kurset në Britanika
ndjekin këtë qasje dhe është e vetmja qender që ofron
këtë mundësi.
 
 
 • FILLOJMË: 26 SHTATOR 2018
 • KOHËZGJATJA: 60 ORË MËSIMI
 • VENDODHJA: BRITANIKA- RR. I.RUGOVA N.46 H.4
 • CMIMI: NË VARËSI TË PROGRAMIT QË DO TË ZGJIDHNI.
REZERVONI TANI!
+355 4 22 52 065

PËRSE DUHET TË NA ZGJIDHNI?

 • MËSUES PROFESIONISTË TË HUAJ DHE VENDAS
 • METODA CLIL- MËSIMI ME PËRMBAJTJE DHE GJUHË TË INTEGRUAR
 • REZULTATE TË LARTA NË PROVIMET IELTS/TOEFL/SAT
 • REGJISTRIME PËR KURSE GJATË GJITHË VITIT
 • GRUPE TË VOGLA - GARANCI DHE PËRKUSHTIM
 • KLASA MODERNE DHE AMBJENTE KOMODE

REZERVONI DERI MË DATË 24 SHTATOR DHE PËRFITONI FALAS MATERIALET CLIL!

SILLNI NJË MIK DHE PËRFITONI 10 % ULJE
TESTI PARAPRAK FALAS
 • KURSET PËRGATITORE PËR IELTS/TOEFL NE GRUPE


  DATA E FILLIMIT: 26 SHTATOR 2018
  KOHËZGJATJA: 60 ORË MËSIMI
  FREKUENCA: 3 HERË NË JAVË NGA 90/120 MIN.
  CMIMI I KURSIT: 25 000 LEKË

 • KURSET NË GRUPE PËR GJUHËN ANGLEZE


  DATA E FILLIMIT: 26 SHTATOR 2018
  KOHËZGJATJA: 60 ORË MËSIMI
  FREKUENCA: 3 HERË NË JAVË NGA 90/120 MIN.
  CMIMI I KURSIT: DUKE FILLUAR NGA 21 000 LEKË

 • KURSET NË GRUPE PËR GJUHËN GJERMANE


  DATA E FILLIMIT: 26 SHTATOR 2018
  KOHËZGJATJA: 45 ORË MËSIMI
  FREKUENCA: 3 HERË NË JAVË NGA 90/120 MIN.
  CMIMI I KURSIT:  21 000 LEKË

 • KURSET NË GRUPE PËR ANGLISHTE BIZNESI 


  DATA E FILLIMIT: 01 TETOR 2018
  KOHËZGJATJA: 30 ORË MËSIMI
  FREKUENCA: 3 HERË NË JAVË NGA 90/120 MIN.
  CMIMI I KURSIT:  25 000 LEKË

REZERVONI DERI MË DATË 24 SHTATOR DHE PËRFITONI FALAS MATERIALET CLIL!

SILLNI NJË MIK DHE PËRFITONI 10 % ULJE
TESTI PARAPRAK FALAS