ACADEMIC SUMMER

Ofron kampe verore në Londër, Cambridge,Bristol ose Vancouver. Shkolla verore është ideale për të mësuar anglishten akademike, ofrojnë përgatitje për A LEVEL, IB dhe GCSE SI si dhe mundësinë për tu argëtuar me një mori aktivitetesh sportive, lojrash kreative , ekskursioneve etj.

INTO GLOBAL

Organizata e pavaruar e fokusuar në zgjerimin e mundësive të arsimit të lartë për studentët nga mbarë bota, duke garantuar sukses. INTO operon në partneritet të përbashkët me 23 universitete, 10 prej të cilave janë në SHBA, pjesa tjetër ndodhen ne Britaninë e Madhe dhe Kinë. 


ABBEY DLD GROUP

3 kolegjet elitare që përgatisin nxënësit ngae gjithë bota për pranimin në univeristetet prestigjoze në Britaninë e Madhe. Kolegji ofron programet e gjimnazit: A LEVELS, GCSE,BTEC, INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME duke garantuar rezultate te shkëlqyera.

CHELSEA INDEPENDENT COLLEGE

Kolegji elitar i ndodhur në zemër të Londres, vjen për të ofruar gamën e larmishme te aktiviteteve shkencore dhe artistike si dhe programeve studimore duke i ofruar nxenesve te tij ,formimin e duhur akademik dhe pergatitjen e tyre per te aplikuar ne universitet.

HYRJA FALAS! 

  • Takime direkte me përfaqësuesit e shkollave më të mira, universiteteve dhe kampeve verore nga vende të ndryshme
  • Konsulencë falas nga konsulentët tanë profesionistë rreth programeve studimore dhe bursave
  • Informohuni rreth risive më të fundit të arsimit dhe karrierës

JU PRESIM NË:

KORÇË

2 TETOR ORA: 18:00

"LIFE GALLERY HOTEL" 

SARANDË

3 TETOR ORA: 18:00

"HOTEL BUTRINTI" 

VLORË

4 TETOR ORA: 18:00

"HOTEL PARTNER" 

TIRANË

5 TETOR ORA: 18:00

"ROGNER HOTEL" 

NA KONTAKTONI OSE REGJISTROHUNI DHE REZERVONI VENDIN TUAJ 

HYRJA ËSHTË FALAS!