BROMSGROVE FOUNDATION PROGRAM

Synoni te studioni ne nje nga universitet elitare te Britanise se Madhe por nuk keni rezultatet e duhura? Ne kemi zgjidhjen per ju!  

Cfare jane Foundation Programs?


Programet Foundation jane programe pergatitore qe ndihmojme studentet e e viteve te 2 ose te 3 te gjimnazit te permiresojme rezultatet e tyre dhe njohurite perpara se te aplikojne ne Universitet. Nje nder keto programe eshte edhe International Foundation Program (IFP) ne Bromsgrove. Programi eshte I dizenjuar per t’ju dhene dijet dhe aftesite e nevojshme per te hyre ne Universitet. Në Bromsgrove, ekipi jone mësimor do t'ju udhëheqë ne studimet tuaja dhe do t’ju sigurojë një mjedis të pasur mësimi i cili mbështetet nga Universiteti i Londrës.  


Benefitet e ndjekjes se nje Foundation Program:

Hyrja ne Universitetin e Londres

Perdorimi i te gjithe faciliteteve te shkolles

Tarife shkollimi e perballueshme

Programi zgjat 1 vit dhe shkolla ka edhe kampus per akomodimin e studenteve. Perpos kesaj gjate gjithe vitit do te ndiqeni nga eksperte karriere qe do tju udhezojne ne baze te fushes qe doni te vazhdoni studimet universitare. IFP siguron nje pergatitje ideale, sepse lëndët e mësuara dhe aftësitë e nxjerra janë fokusuar me kujdes per t’ju ardhur në ndihmë studenteve për të vazhduar studimet e mëtejshme. Studentët tanë kanë fituar me sukses vende në disa nga universitetet më të mira në Britani të Madhe, ndërsa të tjerë kanë marrë studime në Evropë, Australi, Zelandë të Re, Kanada dhe Shtetet e Bashkuara.  


Rr. Ibrahim Rugova, Nd. 46, H. 4, Ap. 6, Njesia Administrative Nr. 5, 1019 Tirane Phone: +355 422 52 065 E-mail: krysia@integral.al